Bu Fırsat Kaçtı

Diğer Benzer Fırsatları İnceleyin:

etkinlik tiyatro yetişkin tiyatrosu

1001 Sanat'tan 'Nerede Bu Kız' Adlı Tiyatro Oyununa Giriş Bileti 25 TL Yerine 15 TL!

25.00 TL 15.00 TL

Bu işletmenin fırsatlarını 9449 kişi satın aldı!

Bu fırsatla ilgili tüm sorularınız için 7/24 Sıkça Sorulan Sorular & İletişim sayfamızdan Fırsat Bu Fırsat'a ulaşabilirsiniz.
Fırsat numarası:

Detaylar

17 Ekim Cumartesi 20:30'da 1001 Sanat Sahnesi'nde...

1001 Sanat'tan "Nerede Bu Kız" adlı tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor.

Nerede Bu Kız

Çocuklarını okutmak için İstanbul’a göç eden Altın ailesi sorunsuzca hayatlarına devam etmektedir. Hatice’nin haylaz oğlu Faruk’u adam etme ve Kadir’in kasap dükkânı açma çabalarını saymazsak ailenin elle tutulur bir sıkıntısı yoktur. Bir akşamüstü okul müdürü İsmail’in, aileyi ziyaret etmesiyle bu huzurlu hal yerini tatlı bir telaşa bırakır. İsmail aileden yanında getirdiği Rose isimli Amerikalı öğrenciyi evlerinde konuk etmelerini ister. Altın ailesi müdürü kıramaz ve kızı misafir etmeyi kabul ederler. Rose, bu sıcak aileye kısa bir sürede alışır ve onlar gibi davranmaya başlar. Yalnız bir sıkıntısı vardır. Evden pek dışarı çıkartılmıyordur. Kadir bu duruma kayıtsız kalamaz ve Hatice’den komşusu Münevver’i de yanına alarak kızı gezdirmelerini ister.  Ve böylece trajikomik hikâye başlamış olur. Hatice ve Münevver eve yalnız başlarına döndüklerinde kızın kaybolduğu anlaşılır. Başta Komiser Kaan ve yardımcısı Murat olmak üzere tüm dünya bu olaya kilitlenir. Acaba bu kız nerededir? Okul müdürü bir gün haylaz lise öğrencisi Faruk’un evine öğrenci değişimi programıyla Amerika’dan bir kız öğrenci getirir. Aile kızı çok sever ve benimser; ancak kız bir gün kaybolur ,kimse ona ne olduğunu bilemez . O günden sonra da traji-komik olaylar başlar.

 

Yazan: Erkan Gündüz,
Yöneten: Beyza Birgen,

Oyuncu: Ali Nadir Birim, Alim Dedei, Sibel Tomaç, Mahmut Ugar, Eyüp Türkan, Kevser Çamoğlu, Sena Karaman, Burakhan Kaynak,

Kategoriler

etkinlik tiyatro yetişkin tiyatrosu