2000 Adet Kültür Mantarı Tohumu Ve 10 Litre Mantar Ekim Kompostu (Ekim Torfu)

400.00 TL 299.00 TL

Bu işletmenin fırsatlarını 34 kişi satın aldı!

Bu fırsatla ilgili tüm sorularınız için 7/24 Sıkça Sorulan Sorular & İletişim sayfamızdan Fırsat Bu Fırsat'a ulaşabilirsiniz.
Fırsat numarası:

Seçenekler

Detaylar

Ürün Bilgileri

MANTAR YETİŞTİRMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI. BİZDEN ALACAĞINIZ BU PAKET İLE BAŞKA BİR ŞEYE GEREK KALMAKSIZIN BEYAZ ŞAPKALI KÜLTÜR MANTARI YETİŞTİREBİLECEKSİNİZ. İÇİNDEKİLER: Mantar tohumu, Eki torfu, Yönerge YAPMANIZ GEREKEN: Tohumu torfa karıştırarak ağzı geniş bir kaba doldurunuz, torfta nem kaybını engellemek için mantarlar çıkana kadar kabın ağzını naylon, kapak gibi bir şeyle kapatınız. 3-4 gün de bir fıs fıs şeklinde torfun üst tarafını sulayınız. Mantarlar çıktıktan sonra hasat edene kadar sulamayınız; çünkü sudan dolayı mantarlar sararır. Hasat ettikten sonra torfu tekrar sulayınız. YETİŞTİRME ALANLARI: Doğrudan güneş ışığına maruz kalmayan 0-25 derece arasındaki her yerde yetişir. LÜTFEN SİPARİŞİNİZ SONRASI KARGO TAKİBİ YAPMAYI İHMAL ETMEYİNİZ. ?

Ürün Özellikleri

  • Tip: Sebze Tohumları
  • Beden: Tek Ebat
  • Kategoriler

    yapı market & bahçe bahçe & çiçek çiçek & bitki tohum

    İlgili Aramalar

    kaliteli yapı market & bahçe fırsatları kaliteli bahçe & çiçek fırsatları kaliteli çiçek & bitki fırsatları kaliteli tohum fırsatları kaliteli fırsatları
    SEPETE EKLE »