20.000 Adet Yazlık Istiridye Mantarı Tohumu

500.00 TL 399.90 TL

Bu işletmenin fırsatlarını 34 kişi satın aldı!

Bu fırsatla ilgili tüm sorularınız için 7/24 Sıkça Sorulan Sorular & İletişim sayfamızdan Fırsat Bu Fırsat'a ulaşabilirsiniz.
Fırsat numarası:

Seçenekler

Detaylar

Ürün Bilgileri

MANTAR YETİŞTİRMEK ARTIK ÇOK KOLAY SİZ DE RAHATLIKLA MANTAR YETİŞTİREBİLİRSİNİZ ________________________________________ İÇTİĞİNİZ ÇAYIN POSASINDA, EVİNİZDE BULUNAN ATIL DURUMDAKİ KAĞITLARDA, PAMUKTA, SAPTA, SAMANDA, TALAŞTA, AĞAÇ GAZELLERİNDE, KURUMUŞ OTLARDA, MISIR KOÇANINDA, FINDIK YA DA CEVİZ KABUĞUNDA, TORFTA MANTAR YETİŞTİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? ________________________________________ EVİNİZİN KULLANMADIĞINIZ BİR ODASINDA, OTOPARK VE GARAJLARINIZDA, TANDIR VE KİLERLERİNİZDE, YAKACAK DAMINIZDA, KULLANMADIĞINIZ MANDIRA VE DİĞER YAPILARINIZDA MANTAR YETİŞTİREBİLİRSİNİZ. ________________________________________ ÜSTELİK YANINDA EKİM TORBASI, MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİM KILAVUZU VE YÖNERGE DE GÖNDERİLECEKTİR. ________________________________________ BİZİM SİZE GÖNDERECEĞİMİZ EĞİTİM KILAVUZU SAYESİNDE MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİNİ ÖĞRENECEK, KENDİ MANTARINIZI YETİŞTİREBİLECEKSİNİZ. Not: Siparişiniz sonrası kargo takibi yapmayı ihmal etmeyiniz. Kargo takip numarasını siparişlerim bölümünden görebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip: Meyve Tohumu
  • Beden: Tek Ebat
  • Kategoriler

    yapı market & bahçe bahçe & çiçek çiçek & bitki tohum

    İlgili Aramalar

    tohumgubre yapı market & bahçe fırsatları tohumgubre bahçe & çiçek fırsatları tohumgubre çiçek & bitki fırsatları tohumgubre tohum fırsatları tohumgubre fırsatları
    SEPETE EKLE »