3500 Adet Üzüm Fidanı Tohumu

300.00 TL 199.00 TL

Bu işletmenin fırsatlarını 35 kişi satın aldı!

Bu fırsatla ilgili tüm sorularınız için 7/24 Sıkça Sorulan Sorular & İletişim sayfamızdan Fırsat Bu Fırsat'a ulaşabilirsiniz.
Fırsat numarası:

Seçenekler

Detaylar

Ürün Bilgileri

BİRBİRİNDEN SEÇME, UZUN ÖMÜRLÜ VE ANADOLUNUN HER YERİNDE YETİŞEBİLEN TESCİLLİ İRİ TANELİ SERT VE SULU LEZİZ ÜZÜMLERDEN YETİŞTİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? ARADIĞINIZ ADRES BİZİZ. ÜZÜM TOHUMLARIMIZ TEK BİR TÜRDE ÜZÜME AİT OLMAYIP EN İYİ, EN İRİ, EN SERT VE SULU LEZİZ ÜZÜM TÜRLERİNE AİT OLUP KARIŞIKTIR. TOHUMLARIMIZ SAĞLAM VE SAĞLIKLIDIR VE İLAÇSIZDIR. NEMLİ TOPRAKTA BİR HAFTA İÇERİSİNDE ÇİMLENİR. TÜPLÜ TOPRAKLARA EKİLDİGİ TAKTİRDE BIR KAÇ HAFTAYA KADAR TÜPÜYLE BİRLİKTE TOPRAĞA EKİLECEK BÜYÜKLÜĞE KAVUŞUR. KASA, LEĞEN, KOVA, SAKSI GİBİ KAPLARDA YETİŞTİRECEKSENİZ HER MEVSİM UYGUN ISI VE NEM ŞARTLARINDA EKİM YAPABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Tip: Meyve Tohumu
  • Beden: Tek Ebat
  • Kategoriler

    yapı market & bahçe bahçe & çiçek çiçek & bitki tohum

    İlgili Aramalar

    tarımsal ve hayvansal ürünler yapı market & bahçe fırsatları tarımsal ve hayvansal ürünler bahçe & çiçek fırsatları tarımsal ve hayvansal ürünler çiçek & bitki fırsatları tarımsal ve hayvansal ürünler tohum fırsatları tarımsal ve hayvansal ürünler fırsatları
    SEPETE EKLE »