5000 Adet Geniş Yapraklı Köylü Maydanoz Tohumu

400.00 TL 199.90 TL

Bu işletmenin fırsatlarını 35 kişi satın aldı!

Bu fırsatla ilgili tüm sorularınız için 7/24 Sıkça Sorulan Sorular & İletişim sayfamızdan Fırsat Bu Fırsat'a ulaşabilirsiniz.
Fırsat numarası:

Seçenekler

Detaylar

Ürün Bilgileri

MAYDANOZ TOHUMU EKİM YÖNERGESİ Geniş yapraklı köylü maydanozu yetiştirmek istemez misiniz? Kendi maydanozunuzu kendiniz yetiştirmek istemez misiniz? Mis gibi maydanoz kokusunu bizden alacağınız tohumla yetiştireceğiniz maydanozda hissetmek istemez misiniz? Saksıda, çiçeklerin dibinde, ağaçların altında, bahçede, tarlada, evinizin önünde ya da balkonunuzda maydanoz yetiştirmek istemez misiniz? İstiyorsanız doğru adrestesiniz, buyurun maydanoz yetiştiriciliğinden biraz bahsedelim. MAYDANOZ TOHUMUMUZ HAKKINDA: Geniş yapraklı köylü maydanozudur.; Paket içerisinde ortalama 9000 adet tohum vardır ama ilanlarımızda 5000 adet olarak satmaktayız. Barkotlu paketimizin arka tarafında yazan açıklama kısmından teyit edebilirsiniz.; Açık alanda ortalama 3 m2 alana fazlasıyla yeter.; Balkonda, çiçek diplerinde, saksıda ya da kasada ekimlerde tohumu biraz fazla ekmeniz önerilir.; EKİM ŞEKLİ: Maydanoz tohumunu toprağın ya da torfun yüzey kısmına yakın olacak şekilde ekiniz. Tohumu çok derine ekmeyiniz. Ortalama 1-3 cm derinlikte ekilmesi yeterlidir. Nemli toprakta tohum bir hafta içerisinde çimlenecektir. Toprağın nemi kaybolmayacak şekilde belli aralıklarla ihtiyaca göre sulama yapınız. İLK HASAR SÜRESİ VE ÖMRÜ: Ekim sonrası ilk hasat yaklaşık 35-40 gün sonra biçilerek yapılır. İkinci hasat ve diğer hasatlar ortalama 15-20 gün aralıklarla yapılır ve ilk hasat harici diğer hasatlar daha gür ve iyi olur. İlk ekimden sonra ortalama ömrü 3 yıldır. DAHA NE BEKLİYORSUNUZ, KENDİ MAYDANOZUNUZU KENDİNİZ YETİŞTİREBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Tip: Sebze Tohumları
  • Beden: Tek Ebat
  • Kategoriler

    yapı market & bahçe bahçe & çiçek çiçek & bitki tohum

    İlgili Aramalar

    tohumgubre yapı market & bahçe fırsatları tohumgubre bahçe & çiçek fırsatları tohumgubre çiçek & bitki fırsatları tohumgubre tohum fırsatları tohumgubre fırsatları
    SEPETE EKLE »