Seçilen kriterlere uygun aktif kampanya bulunmamaktadır. Kriterleri değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.

Girne Oteli Fırsatları

Filtrele
x
Filtrele
Anahtar Kelime
Kategori
girne otelleri x
Yaz tatilinizi her şeyden uzaklaşarak, hiç bir şeyi düşünmeden geçirmek isteyenleri çok iyi anlıyoruz. Aradığınız ve hak ettiğiniz her detayı sizin için aradık ve bulduk! Misafirleri için her detayı düşünen 5 yıldızlı Girne otelleri ile aradığınız her şey en uygun fiyatlarla karşınızda. Akdeniz'in en güzel liman kenti Kıbrıs Girne'de rüya gibi bir tatil geçirmek için sizi için hazırladığımız Girne otellerini hemen incelemeye başlayın!

Her mevsimde tatil imkanı sunan Kıbrıs, kalitesi ile dünyaya adını duyuran Girne liman otelleri ile sizleri bekliyor!

Kıbrıs'ın bütün bir yıl tatil yapma imkanı sağlayan doğal güzellikleri, tertemiz koyları, gece hayatı ve kültürel merkezleri ile dopdolu bir tatil geçireceksiniz. Masmavi koyları, altın sarısı plajları, yemyeşil ağaçların huzur dolu manzarasının yanı sıra; Girne Kalesi, St.Hilarion Kalesi, Hz.Ömer Türbesi ve Mescidi, Batık Gemi Müzesi, Bellapalis Manastırı, Boğaz Şehitliği, Kıbrıs Cafer Ağa Camii, Sourp Magar Manastırı gibi bir çok tarihi ve kültürel öneme sahip merkezi de keşfedeceksiniz. Kıbrıs Girne otelleri uçak dahil veya transfer dahil paket tatil seçenekleri ve lüks konaklama avantajları ile en uygun fiyatlara bir tık ötenizde.

Her ayrıntının düşünüldüğü Girne otellerinde, hem cebiniz hem yüzünüz gülecek!

Cennet Ada Kıbrıs'ta, 5 yıldızlı Girne otellerinden, butik otellere kadar geniş bir yelpazede seçeneklerin olduğu fırsatlar ile aradığınız her detayı bulacak, oda kahvaltı, yarım pansiyon, her şey dahil, ultra her şey dahil ve daha bir çok konaklama konsepti ile sizlere sunduğumuz kampanyalarda, en uygun Girne otel fiyatları ile karşılaşacaksınız. Bütün bir yılı yoğun ve stresli bir tempo ile geçirdikten sonra, sizin için hazırlanan uygun fiyatlı Kıbrıs tatil paketleri sayesinde kendinizi yenileyeceğiniz, tüm bir yılın yorgunluğunu ve stresini geride bırakacağınız zamanlar geçireceksiniz.

Vizesiz ulaşım, lüks ve konfor dolu bir tatil, kendinizi yeniden yaratacağınız anlar... 

Uçak dahil veya transfer dahil, vizesiz seyahat rahatlığının dahil olduğu Kıbrıs tatil paketleri ile, her mevsimde cazibesini koruyan, yerli ve yabancı turistlerin gözde merkezlerinden olan Kıbrıs Girne'de, en uygun fiyatlı otel avantajlarıyla, rüya gibi bir tatili kaçırmayın! Anılarınız arasına, Cennet Ada'da şiir gibi bir tatili dahil edin ve kendinizi yeniden yaratın!

Yavru vatan Kıbrıs'ta sizin için hazırladığımız en uygun fiyatlı Girne otelleri için siz de vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yapın ve unutulmaz bir tatil için bavulunuzu hazırlamaya başlayın! 

İyi tatiller...
Kapat
devamı...