Bu Fırsat Kaçtı
Gül Sultan Yalısı'yı takip edin, bundan sonraki fırsatlarından haberdar olun!
Diğer Benzer Fırsatları İnceleyin:
yemek özel gün ramazan iftar kahvaltı limitsiz çay dahil bölge beylerbeyi içecek dahil boğazda iftarBu işletmenin fırsatlarını 795 kişi satın aldı!
Gül Sultan Yalısı'nın rüya gibi atmosferinde ve ayrıcalıklı dünyasında, sevdiklerinizle Ramazan boyunca oturabileceğiniz zengin bir iftar sofrası sizleri bekliyor...
Böyle güzel ve iç açıcı bir mekanda yenilen yemeklerin tadıda doğal olarak bir başka oluyor!
Keyifli bir akşam düşleyenler için doğru adres Gül Sultan Yalısı!
Afiyetler olsun...
Pastırma
Bal
Kaymak
Gül Reçeli
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Karışık Zeytin
Domates
Salatalık
Kuru Kayısı
İncir
Siyah Üzüm
Hurma
Ezogelin Çorbası
Etli Yaprak Sarma
Su Böreği
Konya Tava Tandır
İç Pilav İle
Seçmelidir.
Güllaç
veya
Ev Baklavası
Osmanlı Şerbeti
Meşrubat
Sınırsız Çay & Kahve
Beylerbeyi’nde iki köprünün ortasında denize sıfır konumdaki Gül Sultan Yalısı’nın muhteşem boğaz manzarasına hakim terasında veya bahçesinde bulunan asırlık ağaçları ile tarihi dokusunu kaybetmemiş yüksek tavanlı salonunda düğün, nikah, kokteyl, nişan, kına gecesi, mezuniyet, gala yemekleri, kurumsal davet, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerinizi leziz tatlar ve zengin menü seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Gül Sultan Yalısı’nın 350 kişilik ziyafet bahçesi, 90 kişilik terası, 80 kişilik salonu ve aynı zamanda 120 kişilik Doğa Balık Restaurant’ı bulunmaktadır.
1904 yılında Trabzonlu saray faytoncusunun yeri olarak bilinen Gül Sultan Yalısı’nın girişinde ki küçük kulübeler o tarihlerde ahır olarak kullanılmaktaydı.
1920’li yıllarda yalı, mimar Kemalettin Bey tarafından Hüseyin Kazım Kadri Bey için inşa edildi. Hüseyin Kazım Kadri Bey aslen Manisalı olup, 2. Meşrutiyetin ilanından sonra Tevfik Fikret ve Hüseyin Cahit ile Tanin gazetesini çıkardı. 1920 yılında evkaf nazırlığı ve maliye nazırlığı vekilliği yaptı. Bu yıllarda inşası tamamlanan yalıya nazırlıktan istifa ederek geçti. Son yıllarını ise kitap yazarak geçirdi. Hüseyin Bey kışı geçirmek ve dinlenmek üzere gittiği Tarsus’ta 17 Ocak 1934 yılında vefat etti. Naaşı İstanbul’a getirildi ve 21 Ocak 1934’te Beylerbeyi Küplüce Camii Mezarlığına defnedildi.
Yalı bir müddet Alman misafirhanesi olarak kullanıldı. Sonrasında Gül Sultan Yalısı olarak anılan mekan ‘Ay Turizm’ bünyesinde hizmet vermeye başladı.
14 Haziran 2018
10 Haziran 2018
3 Haziran 2018
24 Mayıs 2018
18 Haziran 2017
16 Haziran 2017
6 Temmuz 2015
5 Temmuz 2015
1 Kasım 2014
gűl sultan yalısı
Herşey çok gűzelde ben yalıya bitim Istanbula geldiğimde mutlaka uğrucam